Virksomhedsordning

Genvej til sundhed.nu
er en sundhedsordning for små og store virksomheder og deres medarbejdere.

Som Kinesiolog RAB er jeg med i denne ordning som betyder færre sygedage og bedre trivsel for medarbejderne. Ordningen omfatter behandling af specifikke arbejdsbetingede skader og sygdomme og forebyggelse af sådanne.

Sundhedsordningen er målrettet virksomheder, der ønsker, at medarbejderne kan skyde en genvej til sundhed gennem kinesiologisk behandling af skader, sygdomme, lidelser og slid, der er erhvervet i forbindelse med arbejdet.

Din virksomhed kan tilmelde sig den nye sundhedsordning hos en Kinesiolog RAB.

HAR DU ONDT I HOVED, SKULDRE, ARME ELLER RYG AF UHELDIGE ARBEJDSSTILLINGER?

ELLER HAR DU ANDRE LIDELSER DU HAR FÅET I FORBINDELSE MED DIT ARBEJDE?

Har du nogle af disse eller lignende symptomer, kan du foreslå din chef, at virksomheden tilmelder sig ordningen. Behandlingerne er et personalegode og dermed gratis for dig, da du ikke beskattes heraf og fradragsberettiget for virksomheden.

Det koster kun virksomheden udgiften til de ydede behandlinger.

Ordningen gælder for alle virksomheder, uanset størrelse, herunder enkeltmandsvirksomheder, og skal gælde for alle ansatte på lige vilkår.

Behandlingen skal vedligeholde og sikre arbejdsevnen for at være omfattet af ordningen.

Ordningen har været forelagt SKAT og er behandlet i både Skatterådet og Landsskatteretten, som godkendte ordningen.

Arbejdsbetingede lidelser nedsætter livskvaliteten og påvirker arbejdsmiljøet for både den ramte medarbejder, men også for kolleger og ledelse, da det ofte fører til sygemeldinger. I mere alvorlige tilfælde kan det føre til nedslidning og i værste fald langtidssygemelding.

Nogle af de lidelser kinesiologer bl.a. møder i klinikken er hovedpine og smerter i skuldre, arme, ryg og nakke erhvervet ved uhensigtsmæssige arbejdsstillinger; musearm, tennisalbue, seneskedehindebetændelse og muskelspændinger efter mange ensidige bevægelsesmønstre.

Udgiften til behandlingerne er fradragsberettiget for virksomheden og skattefri for medarbejderen.

Du kan læse mere om ordningen på hjemmesiden www.genvejtilsundhed.nu

Ønsker du at tale med mig om ordningen er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 40 46 13 56 eller sende mig en mail på karin@karinshelseklinik.dk

Såfremt I er flere på en virksomhed, der gerne vil vide mere om ordningen, vil jeg gerne møde op til et møde på virksomheden.