Dawson Programmet / MATRIX

Vibrationel Kinesiologi / MATRIX:
Ved hjælp af muskeltest gennemgår jeg dit energisystem, knogler, muskler, evt. kemi i kroppen, relevante organer eller andre funktioner i kroppen. Jeg tester tidspunkt for ubalancer og korrigerer – oftest med lyd og andre naturlige frekvenser. Herved påvirkes hele din krops energimatrix, de elektriske felter, celler og nervesystem, hvorved skævheder rettes og blokeringer fjernes.
Dette er i høj grad frekvensmedicin. En ny men yderst effektiv måde at behandle på.
Ved at korrigere kroppens energimatrix og de elektriske felter sættes der positive processer i gang, og korrektionerne sker inde fra i kroppen. Dette gør metoden meget anvendelig og meget effektiv til alle aldersgrupper og alle former for ubalancer og problematikker.

Jeg har stor erfaring i behandling af helt små børn, der ikke trives.

God til:

  • Opnåelse af optimal livsenergi
  • Problemer fra fødselstraumer eller vaccinationsbelastninger
  • Indlæringsproblemer
  • Adfærdsproblemer
  • Fysiske skævheder

Kun få i Danmark har denne uddannelse.

Jeg er uddannet Dawson Program Practitioner, er uddannet af og har været i mesterlære ved stifteren Cameron Dawson fra Australien. Jeg har de seneste år udbudt undervisning på MATRIX kurserne, som er min version af alt det, jeg har tilegnet mig fra Cameron Dawsons lære samt egne ændringer og opdateringer.  Jeg har blandt andet et fremragende samarbejde med musikeren Jane Winther, og vi har sammen udarbejdet flere former for lydfrekvenser til dette arbejde. Hele Sounds 4 serien er udarbejdet til anvendelse i klinik og til klienter i denne sammenhæng.