Matrix – modul 2

Dato:  Aftales med deltagerne på modul 1, når vi starter i efteråret 2024.

lørdag kl. 9.00 til 18.00, søndag 9.00-18.00  eller efter nærmere aftale

Afholdes på Karl Bjarnhofs Vej 13, 7120 Vejle Ø

Godkendt af Danske Kinesiologer.

På dette kursus går vi i dybden med test af kranieknogler, ryg og bækken. Specifikke problematikker i forhold til nakkehvirvler, kranie, bækken og nervesystem samt cerebrospinalvæskens påvirkning og betydning for hele vores velbefindende.

Du lærer blandt andet:

 • En let og enkel måde at korrigere skævheder i ryg, nakke, bækken.
 • Hvad de forskellige knoglers indbyrdes ubalance betyder. Hvordan du spotter de ubalancer, du specielt skal være opmærksom på, og hvordan de korrigeres.
 • Disse ubalancer kan medføre store belastninger på mange niveauer. Blandt andet store belastninger fra skelet, kranieknogler og organer. Vi arbejder på dette kursus med hvad dette samspil eller mangel af samspil betyder for den enkeltes fysiske, mentale og psykiske tilstand  Hvordan disse ubalancer skaber grundlag for depression og andre sygdomme
 • Hvordan fødselsskader, vaccinationsskader, følelsesmæssige ubalancer samt andre påvirkninger forstyrrer vores matrix, og hvordan det rettes op til en forbedret base/struktur for klienten.
 • Hvordan struktur, organer og nervesystem påvirker hinanden
 • En enkelt og effektiv måde at arbejde på et dybt plan, så klienten mærker forskellen

MATRIX modulerne kan tages som en særskilt kursusrække indenfor kinesiologien, men også som et supplement til det, du allerede har. Du bliver i stand til at lave grundig og dybdegående test og korrektioner, der gør en forskel.

MATRIX, Modul 1 er en forudsætning for de videre moduler, hvor vi arbejder med specifikke test og korrektioner til indlæring, kranieknogler, ryg, skelet, organer, celleændringer, nervesystemer, forgiftning/belastninger og flere specifikke problematikker.

Pris: kr. 2.800,- incl. manual og forplejning

Timetal: 18 lektioner.

Forudsætninger: Kropsafbalancering 1-4 eller TFH samt MATRIX – Modul 1.

Derfor skal du vælge dette kursus:

 • Du ønsker ret hurtigt at kunne spotte grundlæggende ubalancer hos klienten
 • Du ønsker et godt og solidt fundament at teste ud fra
 • Du ønsker at kunne korrigere, hvor du går dybt og balancerer alle energisystemerne indefra og ud
 • Du korrigerer grundmatrix samt de dybere specifikke ubalancer
 • Effektivt værktøj til mennesker og dyr. Specielt velegnet til helt små børn.
 • Du ønsker at arbejde på det fundamentale og have en super effektiv korrektionsmetode.
 • Testene danner grundlag for effektive korrektioner i forhold til fysiske / organrelaterede / kirtelrelaterede problematikker, effektive indlæringskorrektioner, følelsesmæssige, omsætningsmæssige, kemiske og spirituelle aspekter.
 • Du bliver i stand til at korrigere mange fødselsskader samt chokrelaterede strukturelle ændringer, der ofte giver problemer med indlæring og psyke.

Kurset Matrix er skabt med udgangspunkt i læren fra The Dawson Program, som stifteren Cameron Dawson lancerede i sin første undervisning i Danmark i 2001. En stor del af teorien bag test og opbygning stammer herfra kombineret med egne erfaringer og tilføjelser.

På Matrix kurset anvendes forskellige lydfrekvenser til at korrigere de givne ubalancer. I høj grad energimedicin.

Lydfrekvenserne der anvendes på dette Matrix kursus, er udarbejdet i tæt samarbejde mellem kinesiolog Karin Jensen og musiker Jane Winther. Igennem en årrække har vi arbejdet med lydfrekvenser, der aktivt anvendes til korrektion og opbygning efter ubalancer og som er tilpasset ”Den nye tids energi”.