Matrix – modul 1

begge dage 9.00 – 18.00

Dato: 23. og 24. november 2024

Datoer for de øvrige 4 moduler af Matrix aftales med deltagerne, når vi mødes på modul 1.

Afholdes på Karl Bjarnhofs Vej 13, 7120  Vejle Ø

Godkendt af Danske Kinesiologer.

Dette kursus MATRIX modul 1 og de efterfølgende moduler kan tages som en særskilt kursusrække indenfor kinesiologien, men også som et supplement til det, du allerede har. Du bliver i stand til at lave grundig og dybdegående test og korrektioner, der gør en forskel. Modul 1 er en forudsætning for de videre moduler, hvor vi arbejder med specifikke test og korrektioner til indlæring, kranieknogler, ryg, skelet, organer, celleændringer, nervesystemer, forgiftning/belastninger og flere specifikke problematikker.

Kursist udtaler:

Jeg kan varmt anbefale MATRIX kurserne til alle. Kurserne er nemme og lige til at gå til. For nye kinesiologi studerende er dette bare guf. For mig personligt har kurserne betydet, at jeg med viden fra MATRIX kurserne og Succes i Klinikken ret hurtigt fik gang i min lille klinik, (selvom jeg var ret ny i denne spændende kinesiologi verden, da jeg startede på kurserne). Jeg oplever gang på gang, at hos de klienter, som anbefaler mig til andre, har jeg brugt en kombination af MATRIX / Succes i Klinikken proceduren. Hvis jeg skulle give stjerne for kurserne – så er der 5 stjerne her fra mig *****

Pris: kr. 2.800,- incl. manual og forplejning

Timetal: 18 lektioner. Afholdes som weekend kursus eller efter nærmere aftale.

Forudsætninger: At du kan muskelteste og gerne Kropsafbalancering 1-4 eller TFH.

Derfor skal du vælge dette kursus:

  • Du ønsker et godt og solidt fundament at teste ud fra
  • Du ønsker at kunne korrigere, hvor du går dybt og balancerer alle energisystemerne indefra og ud
  • Du lærer at korrigere grundmatrix, der danner det optimale grundlag for videre test og afbalancering. Effektivt værktøj til mennesker og dyr. Specielt velegnet til helt små børn.
  • Du ønsker at arbejde på det fundamentale og have en super effektiv basis korrektion
  • Få grundlaget i orden til effektive korrektioner i forhold til fysiske / organrelaterede / kirtelrelaterede problematikker, effektive indlæringskorrektioner, følelsesmæssige, omsætningsmæssige, kemiske og spirituelle aspekter.
  • Kende baggrunden for livsenergi, og cellens og kroppens grundstruktur

Kurset hedder Matrix, da vi alle er afhængige af, om vores grundmatrix er i orden. Er grundmatrix ikke i orden, er det startskuddet til senere ubalancer.

Undfangelsen, fostertilværelsen, fødsel og de små og store oplevelser vi alle bærer med os, kan ændre balancen i vores Matrix. Endda påvirkningerne fra vores forfædre og vores omgivelser kan have indflydelse på vores sundhedstilstand. Den sociale arv, den følelsesmæssige arv og den genetiske arv.

Ubalancer i Matrix kan give fysiske skævheder, fysiske problemer samt problemer med indlæring og psyke.

Kurset Matrix er skabt med udgangspunkt i læren fra The Dawson Program, som stifteren Cameron Dawson lancerede i sin første undervisning i Danmark i 2001. En stor del af teorien bag test og opbygning stammer herfra kombineret med egne erfaringer og tilføjelser.

På Matrix kurset anvendes forskellige lydfrekvenser til at korrigere de givne ubalancer. I høj grad energimedicin.

Lydfrekvenserne der anvendes på dette Matrix kursus, er udarbejdet i tæt samarbejde mellem kinesiolog Karin Jensen og musiker Jane Winther. Igennem en årrække har vi arbejdet med lydfrekvenser, der aktivt anvendes til korrektion og opbygning efter ubalancer og som er tilpasset ”Den nye tids energi”.

På kurset gennemgår vi:
Principperne bag måden at se sammenhænge på, principperne bag livsenergi, frekvenser, energimatrix og alle grundenergierne. En masse teori omkring energisystemer, celleenergi, positive og negative påvirkninger og specielt hvordan du let og effektivt kan korrigere med bl.a. frekvenser.

Superviseret træning: Ja, hvis det ønskes

Afsluttes med eksamen.

Kurset afholdes: Karins Helse Klinik (Rimahus), Karl Bjarnhofs Vej 13, Vejle Ø. Eller efter nærmere aftale.

Instruktør: Karin Jensen, Karins Helse Klinik, Vejle Ø.