Kvinde på 39 år – problemer med maven mm.

Jeg er en kvinde på 39 år, som har gået og haft problemer med maven – ja faktisk hele kroppen. De siste 3 år har jeg prøvet lidt af hvert, for at se om der var noget, der kunne hjælpe.

Jeg fik at vide, at  jeg havde 80 % gluten allergi, og at der var mange ting, jeg skulle undlade. Her i januar blev jeg indlagt med en blodforgiftning og blev lagt i fuld koma. Så det var en helt ny start, da jeg kom til mig selv igen. Jeg skulle starte helt forfra med alt, men kom da op på bene igen. Men jeg følte mig træt, havde ondt i benene, hukommelsen var ikke helt oppe og enegien var helt nede. Så kom jeg op til Karin og det har jeg ikke fortrudt et sekund. Jeg fortalte, hvordan jeg havde det, og så var vi i gang. Vi har været hele vejen igennem fra min barndom og op til da jeg blev indlagt i januar.

Jeg har bare fået det så godt, er ikke træt og kan meget mere nu bare efter 3 behandlinger. Det er bare fantastisk, og jeg vil blive ved med at komme hos Karin, da jeg fik at vide, at det måske vil tage sin tid med alt det, jeg havde været igennem. Jeg glæder mig hver gang, jeg skal op til hende, for det bliver bedre for hver gang, jeg har været der. Mine skuldre er faldet helt ned efter jeg kommer der, og roen over sig selv, ingen angst mere osv. Jeg kan kun varmt anbefale, at kontakte Karin, hvis man går med noget.

Det er det værd:)