Jane Winther – samarbejde – nye cd’er og ny bog

Jeg har i mange år haft et godt samarbejde med musikeren Jane Winther. Vi har sammen lavet grundlaget og så har Jane indspillet flere cd`er som absolut er gode til almindelig brug og specielt også til behandling. Jeg anvender dagligt sekvenserne fra disse cd`er i behandlingsøjemed i klinikken og til hjemmearbejde til klienter.

Sekvenserne er et rigtig godt redskab for dig der aktivt ønsker at arbejde med dig selv. Et spændende redskab til forvandling og forandring i en given situation. Man kan målrettet forstærke hensigten og intensivere den følelse man ønsker at slippe eller at få kontakt med, og er med til at hjælpe os ind i den ny tids energi. Man kan skabe mere energi, styrke, ro, balance og mulighed for at bevare sig selv i den bedste udgave.

Brug disse sekvenser til små meditationer eller ”lytten indad” – En spændende rejse i dit indre.

I 2014 startede Jane og jeg arbejdet med cd`en Balance Now, som blev udgivet i starten af 2015. Herefter fulgte cd`en Inner Freedom med meridianlyde og affirmationer (udgivet på Itunes i 2015).

Begge de udkomne cd`er indeholder en booklet, der beskriver virkningen af lydfrekvenserne, hvad de arbejder på, og på Inner Freedom også affirmationer til meridianerne.

I 2016 fulgte cd`en Body Flow, som går til de 7 hoved-chakra. De første 8 lydsekvenser (en lyd til hvert chakra og derefter en lyd til alle chakraerne) med vocal. De næste 8 lydsekvenser er ren instrumental.
Den sidste nye cd er Inner Core, der i alt har 14 lydsekvenser. Denne cd er god til indre arbejde og at finde sin kerne.

De fleste af lydsekvenserne kan købes enkeltvis (kr. 10,-) eller som hel cd (med rabat) ved downloads (f.eks. på Itunes Store, Spotify eller søg på google som download)

Ud over cd`erne har Jane Winther skrevet en bogJane Winthers bog:
”Syngeskåle og klangskåle – Et redskab til ro og vitalitet”.

Denne bog er udkommet medio marts. Pris kr. 275,-. Bogen kan købes hos mig eller på Jane Winthers hjemmeside.

Bogen handler bl.a. om hvordan man med lyde kan arbejde med sig selv, blive sin egen autoritet og forfine evnen til at lytte og mærke.