Jane Winther – samarbejde – nye cd’er og ny bog

Jeg har i mange år haft et godt samarbejde med musikeren Jane Winther. Vi har sammen lavet grundlaget og så har Jane indspillet flere cd`er som absolut er gode til almindelig brug og specielt også til behandling. Jeg anvender dagligt sekvenserne fra disse cd`er i behandlingsøjemed i klinikken og til hjemmearbejde til klienter.

Sekvenserne er et rigtig godt redskab for dig der aktivt ønsker at arbejde med dig selv. Et spændende redskab til forvandling og forandring i en given situation. Man kan målrettet forstærke hensigten og intensivere den følelse man ønsker at slippe eller at få kontakt med, og er med til at hjælpe os ind i den ny tids energi. Man kan skabe mere energi og styrke, ro, balance og mulighed for at bevare sig selv i den bedste udgave.

Brug disse sekvenser til små meditationer eller ”lytten indad” – En spændende rejse i dit indre.

I 2014 startede Jane og jeg arbejdet med cd`en Balance Now, som blev udgivet i starten af 2015. Herefter fulgte cd`en Inner Freedommed meridianlyde  og affirmationer, som blev udgivet på Itunes i 2015 og den 3. cd med chakraafbalanceringer er næsten ved at være færdig og udkommer i 2016.
Begge de udkomne cd`er indeholder en booklet, der beskriver virkningen af lydfrekvenserne, hvad de arbejder på, og på Inner Freedomogså affirmationer til meridianerne.
Balance Now kan som den eneste købes som fysisk cd, prisen er kr. 195,- og jeg har den på klinikken.

Nu er Jane Winther så også lige blevet færdig med at skrive en helt ny bogJane Winthers bog:
”Syngeskåle og klangskåle – Et redskab til ro og vitalitet”.

Denne bog er udkommet medio marts. Pris kr. 275,-. Bogen kan købes hos mig.

Bogen handler bl.a. om hvordan man med lyde kan arbejde med sig selv,
blive sin egen autoritet og forfine evnen til at lytte og mærke.

 

En film om kinesiologi

 

Bent – en klienthistorie om kræft

 

Katrine – en klienthistorie om stress